Despre noi

Cu o tradiție de peste 20 ani, societatea noastră produce ornamente din sticlă pentru Pomul de Crăciun care au împodobit bradul Sărbătorilor de iarnă în multe familii din România, SUA, Germania, Italia, Austria, Canada, Franța.
Procesul de producție este 100% manual și gama produselor noastre este diversă: globuri de diferite dimensiuni și forme (rotunde, ovale, conice, lacrimi și vârfuri de brad cu două sau trei bule), figurine (clopoței, Moș Crăciun, inimioare, căsuțe etc.), argintate, colorate într-o gamă largă de culori, decorate clasic sau modern, globuri pictate.

În colecția globurilor de lux, artiștii noștri realizează picturi deosebite – peisaje de iarnă, picturi cu motive religioase, picturi cu Moș Crăciun, copii, animale și picturi în ulei care sunt adevărate opere de artă.

Pentru copii, avem colectia Povești, care cuprinde globuri cu personaje din cele mai frumoase povești ale copilăriei. O colecție deosebită o reprezintă cea a globurilor fluorescente. Acestea au un decor deosebit, se încarcă la lumina zilei, iar noaptea conferă bradului dumnevoastră un aspect feeric.

De asemenea, executăm și globuri personalizate, atât pentru persoane fizice cât și pentru societăți comerciale. Inscripționăm nume, urări specifice Sărbătorilor de iarnă sau urări pentru cei dragi dumneavoastră, sigle, orice text solicitat de client.

Ambalajele deosebite ale produselor noastre pot face din acestea un cadou frumos pentru cei dragi sau pentru angajații și partenerii dumneavoastră.

Dacă produsele noastre prezintă interes pentru dumneavoastră, vă așteptăm cu drag să ne contactați.